• nieuws
 • RTC De Beurs

  februari 11, 2016

  De stichting Meer Primair is met negen andere schoolbesturen in de regio Haarlemmermeer en Kennemerland een regionaal transfercentrum gestart: om de regionale werkgelegenheid in het primair onderwijs te laten bloeien.

  Met deelname aan het regionaal transfercentrum (RTC) De Beurs wil de stichting Meer Primair werkbehoud realiseren voor zittende leerkrachten, structureel werk genereren voor vervangers en werk creëren voor jonge leerkrachten.

   

  Vanaf 1 maart start regionaal transfercentrum De Beurs met een pilot voor een bovenbestuurlijke vervangingspool. Wie werkt in onze interne vervangingspool kan nu ook ingezet worden voor vervangingen bij een van de andere deelnemende besturen. Uiteraard houden we rekening met beschikbaarheid, voorkeur voor onderbouw of bovenbouw en de maximale reisafstand. Naast de vaste mensen uit de vervangingspools worden ook alle oproepkrachten die voor alle besturen werken, in deze pool opgenomen.

   

  Directeuren zetten vanaf 1 maart hun vervangingsvraag uit bij een van de matchers van RTC De Beurs. Die zorgen voor vervanging en de administratieve afhandeling. Een behoorlijke lastenverlichting voor de school!

   

  De bovenbestuurlijke vervangingspool wordt getest van 1 maart tot de zomervakantie 2016. Bij succes wordt de pool per schooljaar 2016-2017 structureel ingevoerd.

   

  Voor meer informatie over RTC De Beurs of voor wie werk zoekt als vervanger in het primaire onderwijs in deze regio, neem contact op met rtcdebeurs@gmail.com.

  Comments: 0

  Comments are closed.