• nieuws
 • Run for Kika

  september 18, 2017

  Aan het eind van de vakantie begint zo langzamerhand bij iedereen het onderwijsgevoel weer te kriebelen. Nog een aantal dagen en de scholen zijn weer volop in de voorbereiding voor het nieuwe schooljaar. Maar bij sommige collega’s kriebelde het deze zomer al wat langer. Van Meer Primair zijn 13 collega’s namelijk de uitdaging aangegaan om in het laatste weekend van de zomervakantie (1 t/m 3 september) deel te nemen aan de Run for KiKa estafette.

  image1

  Dit hardloopevent heeft als doel geld in te zamelen voor het verhogen van de genezingskans van kinderkanker van 75% naar 95%. Omdat we in het onderwijs helaas allemaal weten hoe het is om een kind tegen deze afschuwelijke te zien vechten (en soms te zien verliezen), draagt Meer Primair graag zijn steentje bij voor dit goede doel.

   

  Gedurende drie dagen lopen de ‘runners’, begeleidt door fietsers, gezamenlijk een parcours van 285 km die start in Groningen en op zondag eindigt in Utrecht. Een mooie, maar ook zware tocht, die loopt via Hardenberg naar Deventer en Arnhem, om uiteindelijk te finishen bij de Botanische Tuinen in Utrecht.

   

  De oorspronkelijk doelstelling was om €10.000 in te zamelen via sponsorwerving maar dankzij vele gulle donoren staat de teller inmiddels op ruim €14.000. En wie weet waar dit bedrag eindigt? Daarom wil Meer Primair rent voor KiKa een heel brutale vraag stellen aan alle collega’s van onze stichting…….

  Comments: 0

  Comments are closed.